DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

CVČ Domino - tábory . zábava . zážitky . dobrodružství . kompletní služby

Letní tábor - Itálie 2019

Pro zaslání přihlášky použijte již naše nové stránky: www.tabor-domino.cz

Jen co dostanete vysvědčení, můžete s námi hned vyrazit na skvělý tábor do Itálie - Lida Adriana do Residence Belvedere.

Letní tábor Itálie 2019

Termín: 28.6. - 7.7.2019 / Cena: 6400,- Kč

 

LIDO ADRIANO - leží přibližně 15 km jižně od historického města Ravenny. Typickým znakem jsou písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Apartmánový dům je oddělen od pláže pouze travnatou plochou (50 m) určenou pro dětské hry a sportovní účely.

Ubytování: 4–6 lůžkový apartmán je složen z manželské ložnice s balkonem, menším pokojem s dvěma postelemi, obývacím pokojem s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem, koupelnou, WC a terasou. 

Stravování: strava je zajištěna 5 x denně přímo z vlastní kuchyně formou servírované plné penze a pitným režimem.

Doprava: je zajištěna zkušeným a kvalitním dopravcem a autobusy jsou vybaveny kávovarem, televizí, klimatizací a každý má WC, sedačky jsou polohovatelné, v každém z autobusů jsou bezpečnostní pásy. Nástupní místa: Ústí n/L / Teplice / Cheb.

Ve službách v ceně tábora je zajištěno: doprava tam a zpět / plná penze, pitný režim po celý den / ubytování na 4-6ti lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením /zdravotní a pedagogické zajištění / česky mluvící delegát / zábavný program- MISS, Železný muž, diskotéky v areálu, hry a soutěže, apod. 

V ceně není zahrnuto: návštěva MIRABILANDIA / cestovní pojištění, jídlo a pití na cestu tam a zpět ( začínáme večeří v den příjezdu a končíme oběděm (Balíček) + balíček na cestu zpět v den odjezdu), kapesné / táborové tričko. 

Výlet

MIRABILANDIA- zábavní park se nachází poblíž letoviska Lido Adriano. Výlet si děti užijí, zábavu zde naleznou odvážlivci i poznání chtiví. Můžete se zde svézt na horské dráze, nechat se vystřelit do obrovské výšky, prohlédnout si muzeum motocyklů, shlédnout kaskadérské vystoupení. Ale to je jen malý výčet z více než 50 atrakcí. Připraveny jsou pro Vás také restaurace a obchůdky. Novinkou je také přistavený aquapark.


        Kapacita omezena, proto neváhejte. Jen jeden autobus.

 

***********************************************************************

aktualizováno: 07.02.2019 19:06:31