DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

CVČ Domino - tábory . zábava . zážitky . dobrodružství . kompletní služby

Letní tábor - ostrov Pag 2019

Pro zaslání přihlášky použijte již naše nové stránky: www.tabor-domino.cz

Znáte lepší ukončení prázdnin, před začátkem školního roku, než tábor u moře. 


Ne?

Tak pojeďte s námi na třináctidenní tábor na ostrov Pag.

LDT ostrov Pag 2019 - 13 dní!!!

Termín: 15.8. - 27.8.2019 * Cena: 7960,- Kč

 Ostrov Pag je nejhezčí a nejkvalitnější kemp - Straško s bazénovým areálem, animačním programem a spousty dalšího vyžití. Se svou 60 km délkou třetím největším ostrovem Chorvatska. 

Kemp Straško je umístěn ve stínu borového háje přímo na pláži. Od Novalji je vzdálen cca 1,5 km. Má dlouhou a širokou oblázkovou pláž.

Stravování: plná penze - snídaně, oběd (polévka+pečivo) odpolední svačina, večeře, pitný režim. Stravování začínáme v den příjezdu večeří a končíme v den odjezdu obědem kdy zároveň obdržíme dostatečný balíček na cestu. Je potřeba počítat s dostatkem jídla na cestu tam.

Program: bude připraven bohatý s celotáborovou hrou ( Miss, Železný muž...) s možností účasti výletu o kterém vás budeme včas informovat (výlet není zahrnut v uvedené ceně) a využití místního programu a dalších aktivit, ale hlavně na spoust legrace s báječnou partou.

Doprava:  je zajištěna zkušeným a kvalitním dopravcem a autobusy jsou vybaveny kávovarem, televizí, klimatizací a každý má WC, sedačky jsou polohovatelné, v každém z autobusů jsou bezpečnostní pásy. Nástupní místa: Ústí n/L / Teplice / Praha / Brno.

Ve službách v ceně tábora je zajištěno...doprava tam a zpět, plná penze, pitný režim po celý den, ubytování, zdravotní a pedagogické zajištění, česky mluvící delegát, zábavný program, soutěže, ceny, diplomy, apod. 

V ceně není zahrnuto...jídlo na cestu tam, táborové tričko (je možno objednat - 140,- Kč), cena za výlet, kapesné a pojištění.

Těšíme se na vás.

*

Chcete na dovolenou do Dubaje?

Prodáváte nemovitost a nebo víte o někom kdo prodává?

Zavolejte na 722 461 551 a budete zařazeni do slosování o dovolenou v Dubaji.

Nabízím kompletní realitní služby. (např. prodej, koupě, odkup, exekuce, odhady................)

Váš plán, proměním v cíl! Kdykoli a kdekoli!

Volejte: 722 461 551 - Piště: btomaskova@mmreality.cz

 

aktualizováno: 07.02.2019 19:06:31